Bouw schoonmaak

Bij bouwschoonmaak kunt u aan verschillende dingen denken. Van het eenmalig schoonmaken na een verbouwing of nieuwbouw of tijdens de bouw het schoonmaken van de werkplaats of schoonmaken van de bouwkeet. HEZ Cleaning kan dit voor u uitvoeren.

Schoonmaakwerkzaamheden bouwplaats

Tijdens de bouwwerkzaamheden is het natuurlijk van belang dat de bouwplaats schoon blijft. Dit is voor het personeel fijn werken en het is ook beter voor de uitstraling. HEZ Cleaning kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Schoonmaakwerkzaamheden bouwkeet

HEZ Cleaning kan ook de periodieke schoonmaak van bouwketen en schaftwagens voor u uitvoeren. Dit kan indien gewenst tevens buiten de reguliere werktijden plaatsvinden.

Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing of bij nieuwbouw is het noodzakelijk dat er eerst een opleveringsschoonmaak plaats vindt. HEZ Cleaning kan dit voor u uitvoeren. Dan kunt u denken aan de volgende werkzaamheden: Het afstoffen en daarna nat reinigen van wanden, deuren, vensterbanken en inventaris. Het stofzuigen of aanvegen en vervolgens nat reinigen van harde vloeren (stenen en linoleumvloeren)

  • Het verwijderen van vlekken en volledig stofzuigen van zachte vloeren (tapijt)
  • Het verwijderen van cementsluier op  harde vloeren en wanden
  • Het verwijderen van stickers, lijmresten en andere verstoringen van het glas
  • Glasbewassing van het gevelglas en separatieglas
  • Het verwijderen van stickers, vlekken,  beschermpapier en strips van het sanitair
  • Schoonmaken van liften (hierbij ook beschermpapier verwijderen)

 

Vraag een offerte aan

Contact

HEZ Cleaning
Opheve 10
1141 RA Monnickendam

0299-407573
06-20571530