Dakreiniging

Net zoals schone boeidelen geeft ook het reinigen van het dak uw woning of bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Bovendien voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van de dakgoten. Als vuil, mos en bladeren zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en kunnen lekkages ontstaan. Professionele dakreiniging verbetert de verkoopwaarde van uw pand en draagt bij aan de duurzaamheid van het dak.

Voor het schoonmaken van het dak of dakdelen maken wij gebruik van stoomreiniging, waarbij water onder hoge druk met een roterende waterfrees tegen het dak aan wordt gespoten. Deze reinigingsmethode is geschikt voor vrijwel alle typen daken, zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten en leipannen. Tijdens het schoonmaken controleert HEZ Cleaning uiteraard het dak ook op gebreken.

U kunt ervoor kiezen om het dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling, door na het reinigen het dak te laten impregneren. De dakbedekking vergt dan minder onderhoud en geniet eenlangere levensduur. Hierdoor hebt u duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging.


Vraag een offerte aan

Contact

HEZ Cleaning
Opheve 10
1141 RA Monnickendam

0299-407573
06-20571530